+31 61 48 42 132

Bereikbaar

Ma - Zo: 9:00 - 17:00

Wij Staan Voor U Klaar

Bereikbaar

+31 61 48 42 132

Openingstijden

Ma - Vr: 9:00 - 17:00

hybride warmtepomp

Warmtepompen bieden een schoon, kosteneffectief alternatief voor verwarming en koeling. Een warmtepomp kan in vergelijking met andere systemen 30% tot 70% besparen op de verwarmingskosten van een huis en 20% tot 50% op de kosten van de koeling van het huis. Als klant van Curnedcool System komt u mogelijk in aanmerking voor een tegemoetkoming, in de vorm van korting, voor de aanschaf en installatie van warmtepompen.

Hoe werkt het systeem?

Hybride warmte betekent dat twee verschillende brandstofbronnen worden gebruikt om de verwarming in elke situatie aan te pakken. Het begint met een luchtbron warmtepomp, die warmte aan de buitenlucht onttrekt en omzet voor gebruik in huis. Warmtepompen werken goed in koele, koude omstandigheden. Een combinatie luchtbron warmtepomp met een gasoven is ideaal om uw verwarmingssysteem de boost te geven die het nodig heeft als de dagen echt koud worden. Voor het juiste huishouden kan het een enorm verschil maken in de kwaliteit van uw verwarming.

Waarom een ​​hybride warmtepomp aanschaffen?

Een hybride dual fuel-systeem is niet voor elk huis geschikt. Sommige huishoudens in Nederland zouden het beter doen met een traditionele oven of ketel. Maar hybride warmte kan een enorme besparing op uw maandelijkse verwarmingsrekening opleveren, aangezien het ten minste een deel van zijn warmte haalt uit de bestaande warmte in de buitenlucht. Het biedt u ook flexibiliteit bij uw verwarming, waardoor een effectieve werking wordt gegarandeerd, terwijl het brandstofverbruik wordt verlaagd. Warmtepompen werken het beste in de herfst, wanneer de temperaturen koel, maar niet koud zijn. Maar hybride verwarmingssystemen kunnen het hele jaar door werken en een noodzakelijke kostenbesparende maatregel zijn in het holst van de winter, wanneer die maandelijkse rekeningen een echte hap kunnen zijn.

Vertrouw ons met uw hybride warmtepomp

Ongebruikelijke systemen, zoals dual fuel warmtepompen, vereisen specifieke expertise. Daarom heeft u een bedrijf als Curned Coolsystem om u te helpen. Wij bieden de beste kwaliteitsservice met betrekking tot hybride warmtepompen: van installatie en vervanging tot reparatie en onderhoud. Dat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken als er zich problemen voordoen. Ons getrainde personeel staat voor u klaar op het moment dat u ons nodig heeft en kan u gedegen advies geven om uw systeem draaiende te houden!

Ervaar het serviceverschil

Offerte Aanvragen

U kunt op onze serviceprofessionals rekenen

E-mail

info@curnedcoolsystem.nl
Wij streven ernaar te reageren binnen 24 uur.

lg-therma curnedcoolsystem remeha verwarming ketel
curnedcoolsystem-altherma_daikin-logo-verwarming-ketel
curnedcoolsystem-remeha-verwarming-ketel
×

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.