+31 61 48 42 132

Bereikbaar

Ma - Zo: 9:00 - 17:00

Wij Staan Voor U Klaar

Bereikbaar

+31 61 48 42 132

Openingstijden

Ma - Vr: 9:00 - 17:00

Centrale Verwarming Aanleggen

Curned Coolsystem Specialisten

De specialisten van Curned Coolsystem hebben jarenlange ervaring met de installatie van de centrale verwarming en radiatoren. U kunt met een gerust hart uw nieuwe centrale verwarming door ons laten installeren. Daarbij hoeft u zich geen zorgen te maken om uw veiligheid: alles wordt door ons nauwkeurig gecontroleerd!

Aanleggen Van Centrale Verwarming

Wanneer er een centraal verwarmingssysteem wordt aangelegd in uw woning, zal er van tevoren gekeken worden naar een aantal factoren. Deze factoren bepalen onder andere welke materialen en installaties er precies nodig zijn. De volgende vragen staan daarbij centraal:

  • Hoeveel radiatoren dienen er geplaatst te worden?
  • Is er een nieuw expansievat nodig?
  • Moeten de buizen vervangen worden?
  • Moet de cv-ketel worden vernieuwd?

Wilt u een goed op maat gemaakt advies voor het installeren van een cv-ketel en/of radiator? Dan staan de adviseurs van Curned Coolsystem uiteraard voor u klaar om te kijken naar de beste optie voor uw woning/pand. Voor meer informatie of het maken van een afspraak neemt u contact met ons op door te bellen naar +31 61 48 42 132. Ook kunt u ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@curnedcoolsystem.nl. Voor het aanvragen van een offerte kunt u het onderstaande aanvraag formulier invullen.

Ervaar het serviceverschil

Offerte Aanvragen

U kunt op onze serviceprofessionals rekenen. 

E-mail

info@curnedcoolsystem.nl
Wij streven ernaar te reageren binnen 24 uur.

×

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.