+31 61 48 42 132

Bereikbaar

Ma - Zo: 9:00 - 17:00

Wij Staan Voor U Klaar

Bereikbaar

+31 61 48 42 132

Openingstijden

Ma - Vr: 9:00 - 17:00

Airco installateur

airco laten installeren

Nieuwe airco Nodig?

Wilt u een nieuwe airco laten installeren in een bestaande woning of op het kantoor? Indien dit het geval is, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij installeren vrijwel alle grote merken, onze prijsstelling is de beste in de omgeving en ons vakmanschap is ongeëvenaard.

Als u hulp nodig heeft bij het selecteren van het juiste centrale airconditioningsysteem voor uw woning, laat onze experts u dan helpen! Er zijn veel opties en het kan verwarrend zijn om te weten welke geschikt is voor uw behoeften. Een te kleine airco unit kan moeite hebben met het koel houden van de ruimte, echter kan een te grote unit ook ongewenste effecten gevenOns team zal kijken naar uw situatie en daarbij het proces voor u zo eenvoudig mogelijk maken. Neem contact met ons.

Wist u dat wij een kortingsprogramma hebben dat kan helpen om de overstap naar een energiezuinige airconditioning nog lonender te maken? 

betrouwbare en ervaren Installateurs

De installatie van een nieuwe airconditioning moeten goed worden uitgevoerd door een betrouwbare en ervaren installateur. Onze klanten van Curned Coolsystem weten dat zij erop kunnen vertrouwen dat wij de klus goed klaren. U kunt altijd terecht bij onze klantenservice. Wij beantwoorden al uw vragen en spreken graag met u over de mogelijkheden met betrekking tot onze installatie- en vervangingsdiensten.

Onze airco installateurs zijn allemaal zeer bekwame vakmensen en volgen de beste praktijken van de leiders in de branche. Wij bieden fabrieksgaranties voor nieuwe installaties en zullen altijd de tijd nemen om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met onze diensten. 

Ervaar het serviceverschil

Offerte Aanvragen

U kunt op onze serviceprofessionals rekenen

E-mail

info@curnedcoolsystem.nl
Wij streven ernaar te reageren binnen 24 uur.

curnedcoolsystem Airconditioning lg-
curnedcoolsystem Airconditioning Mistibishi-heavy-cool-air
curnedcoolsystem Airconditioning MaxiCool-
curnedcoolsystem Airconditioning daikin
curnedcoolsystem Airconditioning nederland Haier
curnedcoolsystem Airconditioning tosot-
×

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.